Kwiatki możesz kupić u Wona- tego Chińczyka w żółtym płaszczu Znajdziesz go zawsze w gospodzie(Inn) pomiędzy godziną 1PM-4PM,stoi pod schodami na drugie piętro
Pamiętaj żeby siać każdy rodzaj kwiatów w odpowiedniej porze roku:
:serce: Wiosna-toyflower
:serce: Lato-pink cat flower
:serce: Jesień-magic red flower
W takim razie na stronie głównej jest błąd przez który straciłem trochę kasy. Właśnie nie wiedziałem co się dzieje, że jak sadziłem kwiaty to na 2 dzień nasiona znikały jakby były posadzone o złej porze roku. W tabeli na stronie sa chyba pomieszane pory roku jeśli chodzi o kwiaty:
Ktoś może to wyjaśnić? Wydaje mi sie ze popuri ma rację, ale odkryłem to zbyt późno jak juz straciłem kasę na kwiaty, które nie wyrosły.......
Słyszałem też że po posadzeniu kwiatów przyleca pszczoly. Po jakim czasie i czy będą na farmie caly rok?
Tak, popuri ma racje o tych kwiatach, że wiosną rosną toy flower'y, latem pink cat'y, a jesienią magic red'y. Pszczoły przylatują jak kwiaty wyrosną i wystarczy jak zasiejesz dwie grządki [2*3x3] nimi i jak będziesz miał już miód to możesz iść z jednym do tego botanika co siedzi u drwala i dać mu go, a odtąd będziesz sprzedawał go o 10 golda drożej.
Tak jak Mislena powiedziala ze wystarczy zasiac 2 torebki, gdy kwiatki zakwitna, wychodzac z domu zobaczysz filmik ze przylecialy pszczoly. I beda one na farmie juz caly rok, beda dawaly miod nawet jesli nie bedziesz mial kwiatow na polu.